Levering

Bestiller du inden kl. 15, pakker vi din ordre samme dag. Ordrer der bliver bestilt herefter vil blive pakket dagen efter. Vores leveringstid er 1-3 dage, men oftest har du allerede dine varer dagen efter.

Vi tilbyder fragt med GLS til enten pakkeshop eller til døren. Leveringsgebyr er fra 29kr og ved køb over 499 kr. tilbyder vi gratis fragt til pakkeshop.

Vi sender altid et Track&Trace nummer, lige så snart vi har sendt din pakke, sådan at du altid ville kunne spore den.
Vores pakker er forsikrede og du står derfor ikke til ansvar, hvis din pakke bliver væk under levering til dig.

Afhentning

Hvis du har bestilt en pakke til afhentning på vores  lager, sender vi en mail lige så snart denne kan hentes. Det tager mellem 1-3 dage at få pakken klar, men du vil oftest kunne hente denne dagen efter.

Vi har et samarbejde med en lokal butik for at kunne tilbyde afhentning i dagtimerne.
Afhent din ordre på følgende adresse gratis:

Din Vinbutik
Dalgårdsparken 2D,
3540 Lynge
Danmark

Der er gratis parkeringsforhold.

Retur

Når du handler hos Club Diva har du altid 14 dages fortrydelsesret. Vi forstår godt hvis størrelsen ikke passer eller at varen bare ikke faldt i din smag, vi vil derfor hellere end gerne have den retur.

Du hæfter selv for prisen af fragt ved refundering, men vi har gjort det nemt for dig. Følg linket nedenfor og køb din returlabel:

KØB RETURLABEL HER

Vi behandler altid returordre lige så snart vi har modtaget dem, og du skal derfor ikke vente særlig langt tid på at vi får ombyttet dine varer eller fører penge tilbage til dig.

OBS: Når du returnerer sko, må skoæsken ikke bruges som forsendelsesæske.

Uafhentede pakker

Vi forbeholder os retten til at fratrække et returneringsgebyr ved uafhentede pakker. Dine penge vil først blive ført tilbage, når vi har modtaget og behandlet pakken.

Reklamation

Hvis du gerne vil lave en reklamation på en vare, skal du kontakte vores kundeservice, som så vil håndtere dette. Hvis du selv fragter varen til os vil disse omkostninger ikke blive dækket af os.

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du blot udfylde retursedlen vedlagt din ordre, og sende den med tilbage til os. Du får også retursedlen når du bestiller en returlabel. Vi vil herefter behandle din ombytning hurtigst muligt og du vil modtage et nyt Track&Trace nummer når den ombyttede vare er på vej til dig.